Six Stars Agency is opgericht door Fleur Zethoven, vanuit een pure passie voor de evenementen- en hostessenbranche. Fleur heeft zelf jarenlang gewerkt als hostess voor verschillende, toonaangevende bedrijven. Daarnaast heeft ze veel ervaring in de evenementenbranche, aan zowel de uitvoerend als organisatorische kant. Deze werkervaringen bleken een gouden combinatie. Een grote vraag vanuit de branche naar een compleet verzorgde service omtrent hosts en events, resulteerde in de oprichting van Six Stars Agency.

 

 

“Tijdens mijn werk in de hospitality- en eventbranche merkte ik dat er een grote vraag is naar veelzijdige, enthousiaste hosts. Niet alleen een knap uiterlijk, maar ook de brains en het charisma om de onvergetelijke sfeer te creëren is belangrijk. Hier speel ik met mijn ‘Stars’ team op in. Onze bijkomende service en ondersteuning is daarbij ook noodzakelijk. Door goed te luisteren naar uw wensen en gebruik te maken van onze ervaring binnen de branche, kunnen wij de juiste vertaalslag maken.”

– Fleur Zethoven

“Elegance is when beauty in the inside is as beauty as the outside”

Waarom de naam ‘Six Stars Agency’?
De zesde ster staat voor onze zeer gedetailleerde werkwijze en extra energie en ‘sparkle’ die wij leveren met onze diensten. Denk aan de klassieke host met nét dat beetje extra glamour en elegantie. Onze host en hostesses worden geselecteerd op hun natuurlijke charisma, uitstraling, representativiteit, intelligentie en vakkundigheid. En dat niet alleen, we leveren een fulltime-service wat betekent dat we voor, tijdens en na het event 24/7 bereikbaar zijn. De lijnen met onze projectleiders zijn kort. Flexibiliteit is bij ons vanzelfsprekend en daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

“Teamwork makes the dream work!”