DIENSTEN

Hosts &Hostess

Onderschat nooit de waarde van gastvrijheid tijdens uw event. Vanaf het moment van aankomst zullen uw gasten zich welkom voelen.

DIENSTEN

Brand Ambassador

Op zoek naar echte salestoppers die u helpen uw brand stevig op de kaart te zetten? Onze Brand Ambassadors zijn specialist als het gaat om het vertegenwoordigen van producten en/of diensten.

DIENSTEN

Receptioniste

Wij beschikken over een flexpool van oproep receptionistes die u kunt inzetten voor de opvang tijdens ziekte en vakanties. Daarnaast leveren wij zowel parttime als fulltime receptionistes voor kortere of langere tijd met optie tot overname.

DIENSTEN

Horeca & Bediening & Catering Host & Hostess

Upgrade uw event met onze professioneel verzorgde horeca- en cateringservice. Heerlijk eten, maar daarnaast ook een geweldige sfeer? Wij regelen het voor u.

DIENSTEN

Media Modellen

Enthousiaste modellen nodig voor een film, programma of ander project? Wij weten precies welke mensen u nodig heeft. Bespaar veel tijd en laat dit project aan ons over.

DIENSTEN

Styling & Visagie

Kunt u hulp gebruiken bij de styling en visagie? Geen probleem, wij hebben experts in dienst die het vak met veel passie uitvoeren.

DIENSTEN

Business Events

De organisatie en productie van uw event geheel uit handen geven, zodat u zich volledig kan concentreren op uw gasten? Wij staan te popelen om uw event te organiseren en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

DIENSTEN

Personal Assistant

Bent u op zoek naar een proactieve personal assistant die om kan gaan met gevoelige bedrijfsinformatie? Six Stars Recruitment beschikt over een werknemerspool van enthousiaste personal assistants die snel kunnen schakelen, georganiseerd te werk gaan en een representatieve uitstraling hebben naar uw klanten en relaties.

Neem contact met ons op: